Bedrukking van kleding en relatiegeschenken

 

Tijdens de beelden van het winnende doelpunt ziet de hele regio je bedrijfsnaam staan onder het rugnummer. Jouw klant neemt de USB-stick met opdruk mee naar zijn klanten. Die mooie deal wordt getekend met een pen waar je bedrijfsnaam op staat. Promotie Totaal: voor alle soorten bedrukking en drukwerk.

Cadeautje in stijl

Cadeautjes krijgen is leuk. Cadeautjes geven is ook leuk. Zeker als je er nog iets voor terugkrijgt. Met de relatiegeschenken van Promotie Totaal krijgt je klant elke keer als hij het geschenk gebruikt, jouw naam en logo te zien. Zonder dat jij - op dat moment - nog iets hoeft te doen, creëer je een fijne herinnering.

persing borduursels

Elke oplage
Bied je bezoekers een kopje koffie of thee aan in servies dat voorzien is van jouw logo. Laat je monteurs werken in een T-shirt met opdruk. Stuur een offerte op je eigen briefpapier.

Hoe groot of klein je een logo terug wilt zien op welk gebruiksvoorwerp dan ook, Promotie Totaal zorgt voor drukwerk, bedrukking, borduursels en persing in elke oplage.

reclame drukwerk

Borduur voort
Laat eigen (bedrijfs)kleding of de levering van ons huismerk bedrukken, borduren of persen. Je personeel serveert, maakt schoon of loopt rond in textiel met jouw bedrijfsnaam. Dat is nog eens handige reclame.

Vragen?
Wil je meer weten over de mogelijkheden met bedrukking? Of een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons promotiebedrijf? Neem direct contact op met Promotie Totaal uit Veldhoven. Bel 06 27 107 107 of vul het contactformulier in.

Warmte geven met een aansteker met opdruk?