Hét promotiebedrijf voor de (huis)stijl van je bedrijf

 

Hoe wil je dat anderen jou zien? Hoe dénk je dan dat anderen je bedrijf zien? De eerste indruk is de belangrijkste. Geef het verhaal van jouw bedrijf vorm met Promotie Totaal.

Maak een goede eerste indruk

De eerste ontmoeting van de klant met jouw bedrijf is de belangrijkste. Als je  verschillende reclamemiddelen inzet, weet je niet zeker of die ontmoeting plaatsvindt op een grote poster bij het bushokje, een notitieblaadje of een sticker achterop een auto. Een positief gevoel over jouw  bedrijf begint bij herkenning en naamsbekendheid. Hoe? Laat dat maar over aan Promotie Totaal. Je hebt één contactpersoon die meedenkt met jouw bedrijf.

reclame drukwerk

Ontwerp tot huisstijl
Ontdek de kleur en stijl van je bedrijf. Promotie Totaal maakt een ontwerp waarin we jouw missie, wensen en vereisten samensmelten tot een herkenbare huisstijl die toepasbaar is in elk reclamemiddel.

DTP print

DTP
Kleine of grote aanpassingen binnen het ontwerp voor een folder of advertentie zijn geen probleem met een stramien van Promotie Totaal. Onze bestanden en illustraties zitten technisch goed in elkaar en zien er op beeldscherm hetzelfde uit als op papier.

Vragen?
Wil je meer weten over drukwerk laten maken bij ons reclame- en promotiebedrijf? Neem direct contact op met Promotie Totaal. Bel 06 27 107 107 of vul het contactformulier in.

Druk aan het werk voor je bedrijf?